Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]związane z privem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tworzę serwer przez ip z hamachi na plikach taki nie smialy.

robię wszystko zmieniam w root ip , itd. i przy pakerach mi błąd wyskakiwał i coś tam porobiłem . potem włączam portmapa

wszystkie porty działają oprócz 80 wbijam na serwer i pisze Zostaniesz połączony ze serwerem ..

Podeślecie dobre root by tylko zmienić ip . bardzo bym prosił , i jakiś link do pakerów bo może to przez to . jeżeli wogule wina tkwi w tym . Co sądzicie

Opublikowano

Według mnie problem tkwi w tym, że procesy game padają. Prawdopodobnie po długim czasie pojawia się "Błąd połączenia z serwerem", czyli to oznacza, że serwer nie odpowiada - jest wyłączony.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Witam , tworzę serwer przez ip z hamachi na plikach taki nie smialy.

robię wszystko zmieniam w root ip , itd. i przy pakerach mi błąd wyskakiwał i coś tam porobiłem . potem włączam portmapa

wszystkie porty działają oprócz 80 wbijam na serwer i pisze Zostaniesz połączony ze serwerem ..

Podeślecie dobre root by tylko zmienić ip . bardzo bym prosił , i jakiś link do pakerów bo może to przez to . jeżeli wogule wina tkwi w tym . Co sądzicie

Zagram Na Pewno Na Twojim Servie Jak Bedzie On!!!!

A W Tym Problemie Się Nie Znam xDDD...

Opublikowano

Jeżeli procesy padły to nawet pong Ci nie pomoże.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Jeżeli procesy padły to nawet pong Ci nie pomoże.

jak by padly to raczej by bylo blad, a jest zostaniesz polaczony wiec.. mateo ma racje, zmien pong w bince i w game zeby byl taki sam.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

ja zmieniłem pong tylko w metin2bin w rootach . gdzie jeszcze zmienić. prosiłbym o dokładną ścieżkę bo chyba w tym tkwi problem

w kliencie mam zmieniony , ale czytam z tego

http://www.mpcforum....k-zmienic-pong/

że w serverze trzeba zmienić

kurwa w jakich rootach za przeproszeniem !??! w metin2.bin w folderze i w game w serwerze.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

zmieniłem nawet w game i nadal ... może ja coś złego robie . skontaktuje się ktoś na gg będzie szybciej 26489443

kurwa w jakich rootach za przeproszeniem !??! w metin2.bin w folderze i w game w serwerze.

sorry :D pokręciło mi się i źle napisałem . sory ale się stresuje bo się męcze już 2 tyg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...